Info

Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci
Mladinska ulica 5
9252 Radenci

Tel.: 02 566 91 60 (tajništvo)
Tel.: 02 566 91 64 (zbornica)
Tel.: 02 566 91 72 (knjižnica)
Tel.: 02 566 91 73 (svetovalna delavka)
Fax.: 02 566 91 70
E-pošta:
sola@s-ssgtr.ms.edus.si

Ravnateljica:
Janja Prašnikar Neuvirt, prof.mat.
Tel.: 02 566 91 61
E-pošta: ravnateljica

Pravilniki in zakonodaja

Šolska pravila si lahko v celoti preberete v pripetih dokumentih.

Katalog informacij javnega značaja

Kontakti, osnovne informacije o šoli ... »

» informacije o šoli
Izpitna prijava

Za prijavo na izpit izpolnite prijavnico.
Pred izpolnjevanjem natančno preberite opozorilo! ... »

» Obrazec
Prijava na šolsko prehrano

V šoli pripravljamo zdrave in raznolike tople malice (vsak dan pripravljamo dva menija), ki so za zdrav razvoj mladostnikov prav posebnega pomena. Omogočite si takšno malico.

Dijaški dom - VPIS

E novice

Novice in obvestila o spremembah na portalu lahko prejemate na svoj elektronski naslov ... ... »

» Potrdi
Iskanje


Najdi »

Priznanja

Novice

GTZ Slovenije - uspehi naših dijakov

Radenci, 19.10.2016

DIJAKI SŠGT RADENCI NA TEKMOVANJU V OKVIRU 63. GOSTINSKO-TURISTIČNEGA ZBORA SLOVENIJE PRIBORILI DRUGO MESTO V dneh od 10. do 13. oktobra 2016 je v Zdravilišču Radenci potekal 63. Gostinsko-turistični ... več »

51. Spominski tek

Radenci, 19.10.2016

   Tudi letos so se osnovnošolci, dijaki, člani in članice tekmovali na Spominskem teku v Murski Soboti, kjer ni manjkalo zanimivih tekaških dvobojev.  Našo šolo so zastopale tri dijakinje in šest dijakov v treh štafetah. ... več »

Kostanjev piknik v dijaškem domu

Radenci, 18.10.2016

V torek, 18. oktobra 2016, smo v dijaškem domu naše šole pripravili tradicionalni kostanjev piknik. Dijaki, ki bivamo v dijaškem domu, smo doma nabrali kostanj, ki smo ga skupaj z našim hišnikom Tončekom spekli in pojedli. Popoldansko druženje ... več »

Svetovni dan duševnega zdravja

Radenci, 10.10.2016

. Geslo letošnjega svetovnega dneva duševnega zdravja je: DOSTOJANSTVO V DUŠEVNEM ZDRAVJU: PSIHOLOŠKA PRVA POMOČ ... več »

Skupne govorilne ure - vsako prvo sredo v mesecu!

Radenci, 01.10.2016

Obveščamo vas, da bodo skupne govorilne ure v sredo, 5. oktobra 2016, ob 17. uri, v prostorih šole.                                                                                  Ravnateljica                                                                          ... več »

Sprejem novink in novincev

Radenci, 30.09.2016

  Prve dni septembra 2016 je skupnost dijakov na šoli ponovno organizirala prireditev Sprejem novincev. Bilo je veselo, smešno in uspešno, saj so bili na koncu vse novinke in novinci tudi na simboličen način sprejeti v vrste skupnosti dijakinj in dijakov SŠGT Radenci.   Vsi jim želimo prijetno počutje na naši šoli in uspešno pridobivanje znanja.   ... več »

Svetovni dan turizma

Radenci, 28.09.2016

27. septembra smo obeležili svetovni dan turizma s temo: Turizem za vse. Le-ta izpostavlja univerzalno dostopnost s poudarkom na zelenem turizmu.  Z dijaki smo pri praktičnem pouku turizma odprli ''zelena okna'': izdelali plakate na dano temo, izvedli javne nastope in opravili animacijo v Sončnem parku v Radencih.  Turizem smo ljudje in zelena okna nam odpirajo vrata!  ... več »

Pozdrav z Malte

Malta, 23.09.2016

Dijaki SŠGT Radenci tudi v letošnjem šolskem letu v okviru  projekta Mobility for the Future/Mobilnost za prihodnost opravljamo enomesečno PUD v tujini, tokrat na Malti. Let tja je bil prijeten, prav tako sprejem. Nastanjeni smo v stanovanjski hiši, ki pripada jezikovni šoli - English School of Language (ESE) – gostiteljici. Stanujemo v treh stanovanjih, sami kuhamo, peremo in skrbimo zase. Za miren potek bivanja in red v stavbi 24 ur na dan skrbijo receptorji. Po opravljenem uvodnem sprejemu smo bili razporejeni na svoja delovna mesta. Vsi delamo na recepcijah v hotelih in šoli. Večina ... več »

»Sočna vilica« Murska Sobota

Radenci, 19.09.2016

16. 9. 2016 smo se udeležili festivala ulične prehrane »Sočna vilica« v Murski Soboti. Ponudba jedi je bila jesensko obarvana. Pripravili smo več jedi: Pujček v ogeračeki – ta jed je bila sestavljena iz svinjskega fileja, povaljanega v sezamovih semenih, korenčkovega pireja, bučne omake, pene zelene in čipsa rdeče pese. Krožnik smo potresli z jesenskimi cvetovi, da je imel pridih »ogračeka« - vrta. Pripravili smo tudi bograč golaž, in sicer po klasični recepturi. Sladico smo poimenovali »vertinjina vesela gesen«, sestavljena pa je bila iz ... več »

 
 
Predstavitveni film
Forum

Sodelujte v razpravi Aktualne in zanimive teme. Povejte svoje mnenje še vi... Za dodajanje in odgovarjanje na teme je obvezna registracija! ... »

» Več
Fotogalerija

Oglejte si naše fotografije. ... »

SI-HU projekt Healthy Youth
© 2005 - 2015 SŠGT Radenci, production & design: Creativ, Novi mediji d.o.o.