Info

Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci
Mladinska ulica 5
9252 Radenci

Tel.: 02 566 91 60 (tajništvo)
Tel.: 02 566 91 64 (zbornica)
Tel.: 02 566 91 72 (knjižnica)
Tel.: 02 566 91 73 (svetovalna delavka)
Fax.: 02 566 91 70
E-pošta:
sola@s-ssgtr.ms.edus.si

Ravnateljica:
Janja Prašnikar Neuvirt, prof.mat.
Tel.: 02 566 91 61
E-pošta: ravnateljica

Pravilniki in zakonodaja

Šolska pravila si lahko v celoti preberete v pripetih dokumentih.

Izpitna prijava

Za prijavo na izpit izpolnite prijavnico.
Pred izpolnjevanjem natančno preberite opozorilo! ... »

» Obrazec
Prijava na šolsko prehrano

V šoli pripravljamo zdrave in raznolike tople malice (vsak dan pripravljamo dva menija), ki so za zdrav razvoj mladostnikov prav posebnega pomena. Omogočite si takšno malico.

Dijaški dom - VPIS

E novice

Novice in obvestila o spremembah na portalu lahko prejemate na svoj elektronski naslov ... ... »

» Potrdi
Iskanje


Najdi »

Kroznik

Novice

STROKOVNA EKSKURZIJA 2018 - FURLANIJA IN BENEČIJA (9. - 10. 4. 2018)

Radenci, 19.04.2018

  V ponedeljek, 9.4., smo se dijaki 3.Ta in 3.Tb razreda v jutranjih urah z avtobusom in našo vodnico turistične agencije Sonček odpravili proti naši zahodni sosedi Italiji. Ko smo uspešno prečkali mejni prehod Fernetiči, je že po kratki vožnji sledil naš prvi postanek, namenjen ogledu gradu Miramare, kar v prevodu pomeni »lep pogled«. Ker pa je grad zgrajen ... več »

ODLIČEN REZULTAT NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU IZ ZNANJA ANGLEŠKEGA IN NEMŠKEGA JEZIKA DIJAKOV GOSTINSKIH IN TURISTIČNIH ŠOL SLOVENIJE

Radenci, 16.04.2018

    Dijaki naše šole Karolina Borovšak, Maj Holc, Kaja Pucko, Mitja Topolinjak, Alen Grajfoner, Marko Ošlaj in Niko Županek so se v četrtek, 12. 4. 2018, udeležili državnega tekmovanja iz znanja tujih jezikov za dijake srednjih gostinskih in turističnih šol Slovenije v Slovenj Gradcu. Karolina Borovšak (3. Ta) je dosegla ZLATO priznanje in 1. mesto v znanju angleškega jezika, Niko Županek (3. Ta) pa SREBRNO priznanje in 4. mesto v znanju nemškega jezika. ČESTITAMO! ... več »

Ekskurzija za naše dijake

Radenci, 14.04.2018

                                                                     V četrtek, 12. 4. 2018, so se najbolj zaslužni dijaki šole udeležili ekskurzije v Ljubljano, kjer so si ogledali Pivovarno Union. Dijaki različnih letnikov in smeri so se nekaj minut po sedmi uri odpravili na pot proti Ljubljani. Na enem izmed avtocestnih postajališč so se okrepili z zajtrkom in še preden je začelo deževati,  so se naužili še ... več »

Diši po polmadi - projektni dan 1.a razreda

Radenci, 13.04.2018

https://www.prlekija-on.net/lokalno/17642/ssgt-radenci-pomladni-popoldan-za-starse.html    ... več »

RECIKLIRANA KUHARIJA

Radenci, 10.04.2018

  Iz ostankov hrane, ki smo jih včasih  zavrgli,  lahko pripravimo veliko odličnih jedi. Tudi dijaki 2. a razreda smo se pri pouku kuharstva lotili dela in pripravili naslednje jedi, ki smo jih tudi opisali in predstavili. AJDOV KRUH Z BUČNIMI SEMENI Od ... več »

DIJAŠKI DOM/YH RADENCI s prenovljenimi prostori

Radenci, 04.04.2018

  PONUDBA  ZA BIVANJE V DIJAŠKEM DOMU/YH SŠGT RADENCI   YH/Dijaški dom SŠGT Radenci se nahaja v SV Sloveniji, kjer okolica ponuja veliko možnosti za preživljanje prostega časa, športnih aktivnosti in  tudi enodnevnih izletov. Pot vas lahko zapelje tudi do sosednjih držav, saj  je YH/dom  le  nekaj kilometrov od meje z Avstrijo in Madžarsko. V YH/Dijaškem domu SŠGT Radenci razpolagamo s 60-imi  dvoposteljnimi sobami. Sanitarije ... več »

Šolsko prvenstvo v badmintonu

Radenci, 29.03.2018

  V torek 27.03.2018 smo izvedli šolsko prvenstvo v badmintonu za dijakinje in dijake. Tekmovanja se je udeležilo 8 dijakinj in 32 dijakov. Tekmovali so v disciplini posamično. Pri dekletih je bila najboljša Maja Vukan, druga je bila Nina Hari in tretja Majda Sever. Pri fantih je zmagal Patrik Baligač, drugi je bil Gregor Trplan in tretji Ruben Krznar. foto... več »

KUHARSKE DELAVNICE V VRTCU RADENSKI MEHURČKI V RADENCIH

Radenci, 23.03.2018

Dijaki 4. Ta razreda so v sredo, 21. 3. 2018, z mentorico Zdenko Mesarič gostovali vradenskem vrtcu. V štirih igralnicah so izvedli kuharske delavnice, v katere je bilo vključenih66 otrok. Na osnovi pripravljenih receptur, ki so jih sestavili dijaki, so pripravljali štirirazlične jedi. Jedi so bile pripravljene iz regijskih in sezonskih živi. Pripravili so naslednjejedi: Igrivost skute in redkvice, Hitra pica za telebajske, Škratovo solato in Jabolčne sanje vskodelici.Uživali so oboji, malčki in dijaki. Na koncu so pripravljene jedi s slastjo pojedli. foto... več »

Srečanje vodij timov Zdravih šol Pomurja

Radenci, 22.03.2018

  Srečanje je potekalo v torek, 20. 3. 2018, na naši šoli. Tematika srečanja je bila zdrava prehrana. Udeležencem srečanja smo predstavili delo naše Zdrave šole in primer dobre prakse, projekt Flagship produkcts.  Srečanje smo popestrili s kulturnim programom in pokušino vodilnih produktov projekta Flagship. S strani regijske koordinatorice in njenega tima so bili predstavljeni primeri dobrih praks. Predstojnica NIJZ OE M. Sobota, ga. Tatjana Kranjc Nikolić, dr. med. spec., pa je spregovorila o problematiki alkohola med mladimi. Srečanje je bilo prijetno in poučno. Vodja tima ZŠ na SŠGT Radenci: Marjetka Širec, prof.... več »

 
 
Predstavitveni film


Forum

Sodelujte v razpravi Aktualne in zanimive teme. Povejte svoje mnenje še vi... Za dodajanje in odgovarjanje na teme je obvezna registracija! ... »

» Več
Fotogalerija

Oglejte si naše fotografije. ... »

SI-HU projekt Healthy Youth
© 2005 - 2018 SŠGT Radenci, production & design: Creativ, Novi mediji d.o.o.